Darrers projectes en els que hem treballat

Feim Webs i Apps

Us deixam una mostra dels darrers projectes web i app en què hem treballat ajudant als nostres clients a donar forma a la seva idea.

Web

Web Fusteria Miarsa

Fusteria Miarsa disposava d’una web un tant desactualitzada que no destacava prou la qualitat de la seva feina. Ens van encarregar una web on es don√†s import√†ncia a les imatges de portfoli, per tal de destacar la seva capacitat per treballar de forma creativa i professional en qualsevol tipus de projecte.

Llegir més >>
Projecte Web Tourism by G
Web

Web Tourism by G

Tourism by G és una empresa enfocada en comercialitzar diferents tipus de propietats per lloguer vacacional, hem desenvolupat una web per presentar la marca, els seus valors i filosofia i el seu producte.

Llegir més >>
Web Musidiversitat
Disseny gràfic

Web Musidiversitat

Musidiversitat √©s una empresa de serveis educatius i pedag√≤gics en l’amibit de la m√ļsica i el cant. L’enc√†rrec ha anat de petit a gran, de web corporativa ha passat a web amb √†rea privada per alumnes i professors, tot un repte.

Llegir més >>
Apps per Administracions P√ļbliques
App

Apps per administracions p√ļbliques

Som especialistes en desenvolupament d’eines pel sector p√ļblic, destinades a millorar la comunicaci√≥ entre els ciutadans i l’administraci√≥. Feim apps totalment adaptables a les necessitats particulars de cada entitat, a m√©s de personalitzar-la amb els colors i tipografies corporatives.

Llegir més >>
Web Ajuntament de Maria de la Salut
Web

Web Ajuntament de Maria de la Salut

L’Ajuntament de Maria de la Salut ens va encomanar actualitzar la seva web amb unes directrius molt clares, pr√†ctica i molt funcional pels seus usuaris. Per aquest motiu hem potenciat i facilitat l’acc√©s a les 6 √†rees claus dels serveis que pot oferir l’ajuntament.

Llegir més >>
Webs Yourhouse Group
Web

Webs Yourhouse Group

Your House Group és una empresa de gestió de lloguer vacacional amb distintes línies de producte. De la seva mà hem desenvolupat un dels projectes més grans i complexos que hem dut a terme, i que continua en evolució.

Llegir més >>
Projecte Web HR Mirador
Web

Web HR Mirador

HR Mirador √©s un hotel malagueny a una zona rural d’interior que necessitava una web molt atractiva i amb imatges impactants. Els nostres programadors varen dur a la realitat el seu disseny.

Llegir més >>
Web

Web Oficina d’Atenci√≥ al Jove d’Inca

Les √Ärees de Joventut i Serveis Socials d’Inca ens van encarregar desenvolupar una web on pogu√©ssin confluir tots els recursos disponibles destinats a la inf√†ncia i joventut del poble. A partir d’aqu√≠ neix l’Oficina d’Atenci√≥ al Jove d’Inca i la seva web.

Llegir més >>