Darrers projectes en els que hem treballat

Feim Webs i Apps

Us deixam una mostra dels darrers projectes web i app en què hem treballat ajudant als nostres clients a donar forma a la seva idea.

Apps per Administracions P√ļbliques
App

Apps per administracions p√ļbliques

Som especialistes en desenvolupament d’eines pel sector p√ļblic, destinades a millorar la comunicaci√≥ entre els ciutadans i l’administraci√≥. Feim apps totalment adaptables a les necessitats particulars de cada entitat, a m√©s de personalitzar-la amb els colors i tipografies corporatives.

Llegir més >>
Web Ajuntament de Maria de la Salut
Web

Web Ajuntament de Maria de la Salut

L’Ajuntament de Maria de la Salut ens va encomanar actualitzar la seva web amb unes directrius molt clares, pr√†ctica i molt funcional pels seus usuaris. Per aquest motiu hem potenciat i facilitat l’acc√©s a les 6 √†rees claus dels serveis que pot oferir l’ajuntament.

Llegir més >>
Webs Yourhouse Group
Web

Webs Yourhouse Group

Your House Group és una empresa de gestió de lloguer vacacional amb distintes línies de producte. De la seva mà hem desenvolupat un dels projectes més grans i complexos que hem dut a terme, i que continua en evolució.

Llegir més >>
Projecte Web HR Mirador
Web

Web HR Mirador

HR Mirador √©s un hotel malagueny a una zona rural d’interior que necessitava una web molt atractiva i amb imatges impactants. Els nostres programadors varen dur a la realitat el seu disseny.

Llegir més >>
Web

Web Oficina d’Atenci√≥ al Jove d’Inca

Les √Ärees de Joventut i Serveis Socials d’Inca ens van encarregar desenvolupar una web on pogu√©ssin confluir tots els recursos disponibles destinats a la inf√†ncia i joventut del poble. A partir d’aqu√≠ neix l’Oficina d’Atenci√≥ al Jove d’Inca i la seva web.

Llegir més >>