fbpx

Redisseny i optimització de la web de Geprese

El COAATMCA, aprofitant que renovaven la seva web, també ens ha encarregat la renovació de la web de Geprese, la seva corredoria d'assegurances.

Us presentam el projecte de creació de la nova web de Geprese, la corredoria d’assegurances del COAATMCA. Ens hem centrat en la simplificació del contingut i en oferir un disseny més consistent, seguint la identitat corporativa del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca.

La principal tasca va ser presentar els diferents serveis que ofereixen, d’una manera més visual i jerarquitzada, creant diferents pàgines que agrupen cada tipus d’assegurança. També incorporam una secció d’actualitat, on es puguin veure les darreres novetats relacionades amb les assegurances que ofereixen.

El disseny general de la web segueix la línia del COAATMCA: fora elements distractors i donant protagonisme al contingut. Però, a la vegada, amb tota la informació accessible amb pocs clics. Els colors utilitzats són el blau corporatiu i un matís de gris per als textos.

Un element important és el menú, que segueix la línia corporativa i s’expandeix per oferir més informació en una sola ullada. Per exemple, cada tipus d’assegurança mostra un llistat de cada ítem que conté. A més, es pot accedir a la darrera entrada de blog en tot moment. L’element de Contacte ja mostra la informació més rellevant per als i a les usuaris/àries sense haver d’accedir a la pàgina corresponent. A la part inferior del menú, trobam l’accés a la cita prèvia i els enllaços a les xarxes socials.

Per altra banda, el peu de pàgina conté els enllaços i informació més rellevant, i un formulari de contacte. D’aquesta manera, els i les usuaris/àries el troben a qualsevol pàgina del lloc web.

Client

Geprese

sector

Corridoria d’assegurances

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat