fbpx

Una web de nínxol, especialista en dret immobiliari

Catalina Pons és una advocada especialista en dret immobiliari, que ens va confiar el desenvolupament de la seva nova web. Anys d'experiència i bona feina han aconseguit reunir una cartera de clients fidels, que confien en la seva expertesa per resoldre tots els seus assumptes, tant estrangers com locals.

En resum, aquesta nova web uneix el concepte de marca personal i també centra l’esforç en ressaltar l’especialitat de na Catalina Pons. Com ho hem fet? A través d’un projecte web, on el text és l’autèntic protagonista mitjançant titulars que destaquen certs aspectes de la seva professió. Unit a algunes imatges de paisatges de l’entorn de Pollença, on s’ubica el seu despatx, i retrats de na Catalina a l’entorn de l’oficina, ens mostren una advocada professional, propera i experta en el seu camp.

Tota la informació principal l’hem ubicada dins un format de one-page, ja que aquesta web és una targeta de presentació, per tenir presència digital com a professional de l’advocacia.

A nivell gràfic, hem optat per un disseny senzill, amb fons blanc, on destaquen les imatges, els textos i titulars en tons de blau. Aquest color aporta aquest caràcter professional que necessita un sector com aquest. Alleugerim la seriositat amb algun bloc de verd turquesa molt clar, que dona un toc refrescant i dinàmic al conjunt i combina molt bé amb el blau més fosc, generant en conjunt el caràcter mediterrani.

D’aquesta manera, la web adquireix un toc mediterrani, calmat i professional que eleva els retrats professionals de na Catalina. En síntesi, es tracta d’una web que presenta una professional reconeguda al seu sector d’una forma amable, propera i seriosa. La podeu veure aquí: catalinaponslawyer.com

Client

Catalina Pons

sector

Legal

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat