fbpx

Qui som

Sempre centrats en tu

Què passa quan entres per la porta?
Que ens posam a la teva pell des del primer moment. Pensam solucions a mida per a la gestió de les teves xarxes, com ha de ser la teva web o com millorar la teva marca per connectar més amb els teus clients.

Mà a mà

En tots els projectes sempre treballam mà a mà amb tu. Conèixer com ets i com és el teu negoci ens facilita desenvolupar projectes totalment adaptats a les teves necessitats.

Equip

El nostre equip està format per professionals amb bagatges molt diferents. Aquest fet ens ajuda a poder afrontar el teu projecte des de perspectives molt diverses i també trobar solucions innovadores.

Evolució

Estam en constant formació en xarxes, web i disseny. Estam convençuts que conèixer les tendències i canvis del nostre sector és clau per ajudar-te a fer créixer i evolucionar els teu negoci.

Tenim el millor equip del món per a tu

No necessitam padrina 😊

Toni Moragues

Director Executiu

Alícia Alomar

Responsable d'Operacions

Aina Mas

Web i Disseny Gràfic

Byron Mateo

Web i Disseny Gràfic

Maria Alomar

Màrqueting i Xarxes Socials

Magda Ballester

Administració

D'on venim

Un poc de trajectòria

Miríada Webs i Estratègia Digital neix com una divisió de Món Lògic Informàtica per donar solució a noves necessitats que ens traslladen els nostres clients habituals: empreses, comerços, autònoms, professionals, ajuntaments i entitats públiques de Mallorca.

Amb la mateixa filosofia de professionalitat, confiança i proximitat que Món Lògic Informàtica, el nostre objectiu és oferir un portfoli complet de disseny web, formació, identitat corporativa, branding i gestió de continguts i xarxes socials.

El que ens diferencia és el fet d’oferir les millors solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client. Estudiam els seus objectius, la seva competència, els seus valors a destacar i li dissenyam un pla d’actuació personalitzat per fomentar el creixement del seu projecte. 

En definitiva, volem oferir una cartera de serveis 360º per satisfer totes les necessitats de comunicació i màrqueting relacionades amb les tecnologies de la informació dels nostres clients.

En parlam? Som a Inca i a Palma, a prop de tot 😉

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat