fbpx

Una web refrescant per a Mallorca Beer

Mallorca Beer Co és una empresa distribuïdora, que va començar elaborant i distribuint les seves pròpies cerveses artesanes. I més endavant, es va expandir a la distribució d'altres marques, tant artesanes com d'importació.

Gràcies al Kit Digital, Mallorca Beer va trobar el moment perfecte per començar aquest projecte de renovació del seu lloc web.

El que es volia aconseguir era, per una banda, presentar les cerveses pròpies d’una manera interessant. I per altra, definir quins són els diferents vessants de l’empresa i a què es dedica cada una.

Una estructura significativa

Per a dur a terme aquest darrer objectiu, vàrem aprofitar l’estructura de la web i la vàrem dividir en seccions concises. Això ens permetia també assenyalar-ho mitjançant el menú, element que a ordinadors es veu el primer. Un exemple d’aquesta estratègia és l’apartat “Distribució” on es presenta la marca que utilitzen per a aquest àmbit, BeerLovers.

La pàgina d’inici ens serveix de resum i presenta els elements més importants de cara als usuaris. El primer n’és la presentació de les seves cerveses artesanes amb un slider que vàrem col·locar estratègicament. D’aquesta forma, una vegada entres al lloc web, només les parts superiors de les botelles són visibles i et conviden a veure el contingut.

Un Call To Action presenta les visites guiades i redirigeix a la pàgina corresponent, on hi ha la informació detallada. Una vegada a dins, els usuaris ja veuen d’un cop d’ull els dos tipus de visites que poden fer sense haver de llegir tot el text.

El disseny

Els punts clau en el disseny són la tipografia, per una banda, i l’estructura del contingut, per l’altra. La tipografia és la corporativa Cera Pro, que parteix de formes elementals i a la vegada simples, mesclant un to clàssic i, al mateix temps, un d’amigable i proper.

Pel que fa a disseny de l’estructura, un clar exemple són les pàgines d’informació de cada cervesa. La imatge de la botella agafa molt de protagonisme i al seu costat hi hem posat, a una mida considerable, unes paraules breus que la descriuen. Després, si es fa scroll, l’usuari troba tota la informació detallada sobre el producte. Un detall interessant és que el color de fons va canviant a mesura que es passa pel contingut, millorant la llegibilitat i dirigint els ulls a les seccions més importants.

Podeu veure tot això que hem detallat, accedint al lloc web des d’aquest enllaç.

Client

Mallorca Beer Co

sector

Distribució i Elaboració

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat