fbpx

Feim webs.

Disseny web a mida

Treballam perquè la teva web atregui nous clients i compleixi òptimament amb totes les funcionalitats que vols oferir. Si ho desitges, farem que puguis gestionar fàcilment i de forma autònoma els seus continguts.

Feim Webs i Apps Multiidioma

Multiidioma

Les nostres webs estan preparades per integrar diversos idiomes. Afegim les traduccions durant la fase de desenvolupament.

Apps preparades per complir la normativa RGPD

RGPD

És fonamental complir tots els requisits del Reglament General de Protecció de Dades. Incloem les funcionalitats necessàries en tots els nostres projectes.

Webs i Apps Responsives

Responsiva

La major part del tràfic web prové de mòbils. Una web ha de ser funcional a qualsevol pantalla. Per això desenvolupam totes les webs tenint en compte aquest punt.

SEO i Mètriques de conversió

SEO

Deixam la web preparada per poder gestionar el posicionament orgànic de forma fàcil. Amb una bona estratègia, aviat seràs dels primers en els resultats de cerca.

Contingut dinàmic en Webs

Contingut dinàmic

Disposar d'una part de contingut dinàmic és important per atreure visites i millorar el posicionament. També és fonamental per fidelitzar els teus clients.

Feim feina per oferir una solució web global

Disseny i programació web a mida

COM TREBALLAM

Quin temps dedicam a cada fase del projecte

disseny i continguts
1 %
desenvolupament
1 %
Posada a punt
1 %

disseny i continguts

Una vegada tenim els continguts de la web, la nostra feina és estructurar-los i jerarquitzar-los. S’ha de tenir en compte el sector i el posicionament de la marca. Amb aquesta estructura, cream una maqueta bàsica seguint l'estil de la imatge corporativa de la web.

Desenvolupament

A aquesta fase, començam a construir tota l'estructura de pàgines enllaçades que conformaran la web. Ajustam estils amb codi css, implementam i configuram les diferents funcionalitats que incorporarà la web i ens reunim amb el client per obtenir el seu feedback.

Disseny i estructuració de continguts

Posada a punt

Una vegada tenim la web construïda, configuram les eines de seguretat, realitzam backups, revisam errades de programació, comprovam el funcionament i la visualització en multidispositiu.
Feim tot lo necessari perquè quan es publiqui es vegi perfectament.

Manteniment

Quan la web ja és en línia, la nostra feina continua. S'han de mantenir al dia tots els components per tal d'evitar falles de seguretat, fer backups periòdics i múltiples actualitzacions. Aquesta feina està inclosa dins el nostre servei de hosting i manteniment mensual. Igualment, posam a la vostra disposició assessorament tècnic i formació en dubtes de les àrees autogestionables.

Posada a punt i manteniment web

Altres serveis que pots necessitar

Gestió i creació de continguts

Formació digital a mida

Disseny gràfic i branding

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat