fbpx

Donam identitat al teu projecte

Disseny gràfic a mida a Mallorca

Estàs iniciant un projecte nou i necessites definir la identitat visual per arribar al teu públic objectiu? Vols una web nova, però la teva marca ja no s’ajusta a allò que vols comunicar?

Nosaltres et podem ajudar en aquest procés.

Creació i disseny gràfic a mida a Mallorca

Creació i disseny de marca

Desenvolupam la teva identitat de marca a partir de la idea que ens transmetis. T'assessorarem sobre els colors més adients, la tipografia adequada, etc. Igualment, t’orientarem en l’aplicació i la utilització de la teva marca mitjançant la guia d’estil i d'ús.

Disseny gràfic a mida a Mallorca

Disseny gràfic on i off-line

Aplicam la teva marca a tots els elements que necessitis: web, correu electrònic corporatiu, fulletons, papereria corporativa, etc. Sempre tenim en ment que tot forma un conjunt enfocat a un objectiu.

Disseny gràfic a mida a Mallorca

Projectes d'identitat a mida

Escalam el projecte de disseny de marca a les teves necessitats. Pot ésser des de només elaborar un logo o una marca per a la teva nova web, fins a la realització d’un projecte complet d'identitat corporativa. Volem que et serveixi per a qualsevol tipus d'aplicació, ara i en el futur.

T'escoltam, reflexionam i després dissenyam.

Disseny gràfic a mida a Mallorca, a Inca a prop de tot.

COM TREBALLAM

Quin temps dedicam a cada fase del projecte

Briefing
1 %
Disseny i creació
1 %
aplicacions on i off-line
1 %

Briefing

És una de les parts més importants abans de començar a dissenyar. El client ha de tenir més o menys clars els seus objectius i quina idea li agradaria transmetre amb la seva marca o identitat visual. La nostra feina és saber realitzar les preguntes adients perquè el client ens pugui explicar la seva idea de la forma més precisa possible.

Disseny

A aquesta fase, hem de sintetitzar la idea que ens ha transmès el client en una imatge o logotip. És important captar la personalitat del seu projecte a través d’un estil gràfic seguint la línia de la seva idea. Realitzam tot un procés creatiu per desenvolupar diverses alternatives. D’aquesta manera, el client pot optar per la idea amb la qual s’identifiqui més.

Primer de tot, cercam inspiració i idees que ens donin un punt de partida. En base a aquesta recerca, començam a crear i desenvolupar vàries opcions perquè el client pugui triar aquella amb la qual s'identifiqui més.

Briefing i pluja d'idees

Desenvolupament de marca

Una vegada el client tria l'opció que més li agrada, procedim al desenvolupament de la marca ajustant i perfilant l’elecció inicial. Després, definim i establim un marc amb tots els elements que conformen el conjunt de la identitat: logotip, versions de color, mides, etc. Així, aconseguim que el client es faci a la idea de com és la seva marca i de com l’ha d’utilitzar.

disseny on i off-line

Una marca o identitat visual es pot aplicar a qualsevol suport, però sempre s'ha d'intentar establir uns criteris. Una vegada establerts, podem desenvolupar fulletons, tríptics, papereria corporativa i catàlegs; newsletters o banners interactius per anuncis online. Nosaltres podem crear totes aquestes peces sempre tenint en compte com és i què vol transmetre la teva marca.​

Disseny i desenvolupament d'identitat corporativa

Altres serveis que pots necessitar

Gestió i creació de continguts

Disseny i desenvolupament de Webs

Formació digital a mida

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat