Darrers projectes en els que hem treballat

Feim Webs i Apps

Us deixam una mostra dels darrers projectes web i app en què hem treballat ajudant als nostres clients a donar forma a la seva idea.

Farola Solar Led té nova web
Web

Farola Solar Led té nova web

Despr√©s de desenvolupar la marca, va tocar dur a terme la web de Farola Solar Led. On hav√≠em de mostrar el cat√†leg de productes i potenciar el missatge de les prestacions extraordin√†ries d’aquests fanals i focus.

Llegir més >>
Ca's Sereno presenta nova web
Web

Ca’s Sereno inaugura nova web

Ca’s Sereno √©s un carnisseria tradicional dins el teixit comercial d’Inca, que est√† especialitzada en l’elaboraci√≥ d’embotits mallorquins tradicionals, com la sobrassada i el botifarr√≥, entre d’altres.

Llegir més >>
Mockup Web Fita a Fita
Web

Web Fita a Fita

Fita a Fita √©s una empresa de divulgaci√≥ cultural a trav√©s de la natura i el senderisme. Necessitava una renovaci√≥ de la seva web, per reestructurar els seus serveis i tamb√© per millorar la visualitzaci√≥ del seu contingut din√†mic, per donar m√©s import√†ncia a les imatges i l’estructura de categories.

Llegir més >>
App Teatre Lloseta
App

Web i App Teatre Lloseta

Hem desenvolupat una app i una web per el Teatre de Lloseta. La part principal del contingut √©s din√†mica perqu√® incorpora una agenda d’activitats i les not√≠cies relacionades. En aquest facilitar la feina al gestor de continguts amb una eina senzilla d’emprar era la principal prioritat.

Llegir més >>
Web Inmobiliària Sa Marina
Web

Web Immobiliària Sa Marina

Sa Marina és una inmobiliaria de recent creació que necessitava una web pròpia per mostrar les propietats que gestiona, tant en compravenda com lloguer. El punt més destacat és el cercador per zones i característiques de les vivendes.

Llegir més >>
Web

Web Fusteria Miarsa

Fusteria Miarsa disposava d’una web un tant desactualitzada que no destacava prou la qualitat de la seva feina. Ens van encarregar una web on es don√†s import√†ncia a les imatges de portfoli, per tal de destacar la seva capacitat per treballar de forma creativa i professional en qualsevol tipus de projecte.

Llegir més >>
Projecte Web Tourism by G
Web

Web Tourism by G

Tourism by G és una empresa enfocada en comercialitzar diferents tipus de propietats per lloguer vacacional, hem desenvolupat una web per presentar la marca, els seus valors i filosofia i el seu producte.

Llegir més >>
Web Musidiversitat
Disseny gràfic

Web Musidiversitat

Musidiversitat √©s una empresa de serveis educatius i pedag√≤gics en l’amibit de la m√ļsica i el cant. L’enc√†rrec ha anat de petit a gran, de web corporativa ha passat a web amb √†rea privada per alumnes i professors, tot un repte.

Llegir més >>