Darrers projectes en els que hem treballat

Feim Webs i Apps

Us deixam una mostra dels darrers projectes web i app en què hem treballat ajudant als nostres clients a donar forma a la seva idea.

Web

Boc Balear, nou projecte web

El Boc balear √©s el mascle de la cabra salvatge mallorquina. Es tracta d‚Äôuna esp√®cie invasora de la qual s’ha de controlar la poblaci√≥. Per aix√≤, el Consell de Mallorca ha creat un certificat de Vedat de ca√ßa del Boc Balear, com una eina de control de poblaci√≥ i tamb√© com a f√≥rmula per treure rendiment a les finques de muntanya.

Llegir més >>
Web

Es Club de Campanet estrena nova web

Es Club de Campanet √©s un caf√® restaurant emblem√†tic del nord de Mallorca. Tenen una carta especialitzada en plats representatius de la gastronomia tradicional mallorquina i mediterr√†nia. Amb un ambient proper i familiar, na Gl√≤ria i n’Arnau reben di√†riament els seus clients amb un tracte amable i uns plats deliciosos a taula.

Llegir més >>
Web

Nova web Imprima Retolació

Imprima Retolaci√≥ √©s una empresa d’Inca que treballa especialment en la retolaci√≥ de vehicles, la creaci√≥ de r√®tols i la personalitzaci√≥ de mostradors de botigues i negocis. Tamb√© realitza un gran nombre d’altres aplicacions de la impressi√≥ de gran format.

Llegir més >>
Farola Solar Led té nova web
Web

Farola Solar Led té nova web

Despr√©s de desenvolupar la marca, va tocar dur a terme la web de Farola Solar Led. On hav√≠em de mostrar el cat√†leg de productes i potenciar el missatge de les prestacions extraordin√†ries d’aquests fanals i focus.

Llegir més >>
Ca's Sereno presenta nova web
Web

Ca’s Sereno inaugura nova web

Ca’s Sereno √©s un carnisseria tradicional dins el teixit comercial d’Inca, que est√† especialitzada en l’elaboraci√≥ d’embotits mallorquins tradicionals, com la sobrassada i el botifarr√≥, entre d’altres.

Llegir més >>
Mockup Web Fita a Fita
Web

Web Fita a Fita

Fita a Fita √©s una empresa de divulgaci√≥ cultural a trav√©s de la natura i el senderisme. Necessitava una renovaci√≥ de la seva web, per reestructurar els seus serveis i tamb√© per millorar la visualitzaci√≥ del seu contingut din√†mic, per donar m√©s import√†ncia a les imatges i l’estructura de categories.

Llegir més >>
App Teatre Lloseta
App

Web i App Teatre Lloseta

Hem desenvolupat una app i una web per el Teatre de Lloseta. La part principal del contingut √©s din√†mica perqu√® incorpora una agenda d’activitats i les not√≠cies relacionades. En aquest facilitar la feina al gestor de continguts amb una eina senzilla d’emprar era la principal prioritat.

Llegir més >>
Web Inmobiliària Sa Marina
Web

Web Immobiliària Sa Marina

Sa Marina és una inmobiliaria de recent creació que necessitava una web pròpia per mostrar les propietats que gestiona, tant en compravenda com lloguer. El punt més destacat és el cercador per zones i característiques de les vivendes.

Llegir més >>