fbpx

Rebranding per Telma, una mirada endavant

Telma és una empresa que realitza instal·lacions elèctriques, de telecomunicacions i, ara també, d'energia fotovoltaica. Principalment, els seus clients poden ser hotels, promocions immobiliàries, i projectes d'enginyeria a aquestes àrees.

Cercaven la modernització de la seva imatge corporativa perquè no s’havia modificat des de la fundació de la companyia. I el seu responsable considerava que s’havia de fer un pas endavant i actualitzar la marca i donar-li una dimensió a l’alçada dels projectes i objectius actuals i futurs de l’empresa.

El seu encàrrec va ser dissenyar dues propostes: una que seguís l’esperit de la marca antiga i una altra proposta totalment lliure, dins el nostre criteri creatiu. Finalment, varen decidir apostar per l’opció més trencadora amb la seva imatge anterior, on predominava el verd, per una on predominaven els blaus. És cert que a nivell competència hi ha moltes empreses del sector que s’identifiquen amb aquests colors, però són les més grans i punteres a les Balears. Així que l’objectiu era equiparar-nos amb elles, i va ser a través del color.

El punt més destacat és la tipografia seleccionada per al logotip. És la font Praxos IO, que hem modificat per ajustar la llegibilitat i també per tenir el nom formant un conjunt únic, de forma que totes les lletres connectessin entre elles.

Els altres dos elements que conformen la marca són el tagline, on hem anat a l’arrel del tipus de projectes que pot oferir Telma, enumerant-los directament. I també l’isotip, ens refereix a un món connectat, tant amb les telecomunicacions, com amb l’electricitat.

Com hem dit abans, a nivell color vàrem optar pels blaus, sempre associats a la professionalitat i la tecnologia. En el cas de Telma, hem optat per combinar dos tons de blau a través d’un degradat que ens aporta una transició amable entre els dos colors.

A més, l’efecte del degradat ens aporta un element addicional, que és l’opció d’emprar-lo com a fons a moltes aplicacions, oferint una riquesa i matisos que un color pla no ens donaria.

En resum, pensam que hem aconseguit una nova marca que ara està en consonància amb el moment actual de l’empresa i també que mira cap al futur.

Client

Telma, Telecomunicaciones, Electricidad e Ingeniería

sector

Telecomunicacions i Instal·lacions

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat