fbpx

Avís Legal

En cumpliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que Miríada – Webs+Apps és una denominació comercial pertanyent a l’empresa Univers Dinàmic S.L., amb CIF B57714040 i domicili fiscal al Carrer Costa i Llobera, 7 amb codi postal 07311 de la localitat de Búger (Illes Balears).

Dades Registrals

Univers Dinàmic S.L. figura inscrita en el Registre Mercantil de Palma (de Mallorca), Tom 2462, Llibre 0, Foli 152, Fulla PM-67679, Inscripció 1.

Limitació de responsabilitat

No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les nostres pàgines web.

Part del contingut del nostre lloc web ha estat proporcionat per fabricants o proveïdors dels productes que representam. Per tant, amb els límits establerts per la llei, no assumim cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i/o precissió de les dades o informacions que apareixen.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers que estan fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats respecte al contingut que pugui aparèixer a aquests enllaços.

Contingut protegit

Serà necessari contar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, enmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels textos de les nostres pàgines web i de les entrades del nostre blog.

Igualment algunes de les imatges que apareixen al nostre lloc web han estat adquirides per poder fer ús d’elles i estan sotmeses al pagament de drets d’autor. Per tant, no n’és permès la seva còpia ni el seu ús sense consulta prèvia.

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat