fbpx

Lo Music, un catàleg per a esdeveniments perfectes

Lo Music és una empresa d'organització d'esdeveniments, tant bodes com festivals musicals i altres. Necessitaven una web a manera de catàleg, perquè els seus clients poguessin saber els productes i serveis que tenen disponibles per realitzar un esdeveniment: equips de música i so, il·luminació, decoració, etc. D'aquesta forma el client se pot fer a la idea del ventall de possibilitats que li poden oferir.

Lo Music és una empresa d’esdeveniments, situada a Inca, i que ja disposava d’una web corporativa. Per això, vàrem optar per ubicar el catàleg a un nou domini: catalogolomusic.com

El primer que veu l’usuari en accedir és una vista general del catàleg amb els darrers productes publicats. Hem inclòs un filtre de categoria, perquè així sigui més senzill trobar el producte que se cerca.

L’altre apartat que destaca és el de Projectes. A aquest apartat, presenten alguns dels projectes més destacats on han participat aportant la seva àmplia experiència en il·luminació, muntatge de so, estructures per a escenaris, etc.

Amb aquesta secció, els clients de Lo Music es poden fer una idea de les possibilitats infinites que tenen perquè l’organització del seu event sigui un èxit. I per tal de facilitar la sol·licitud de pressupost, vàrem incloure els enllaços directes als productes que s’han utilitzat a cada esdeveniment. Així, el client pot informar-se d’aquests productes que li han agradat i sol·licitar-ne pressupost o informació addicional. D’aquesta forma, simplificam el procés.

Gràficament, hem seguit la línia de la marca de Lo Music: el blanc i negre, amb tocs de color ocre. És una web molt senzilla que concedeix tot el protagonisme als productes i a les imatges.

El més complex ha estat fer la sincronització de l’ecommerce mode catàleg de la web amb el seu programa de gestió. S’havia de visualitzar la disponibilitat de cada producte i també seleccionar unes dates concretes per poder afegir-lo a la cistella per sol·licitar el pressupost.

En resum, és una web que gràficament és senzilla, però ha estat molt complexa tècnicament. La podeu veure aquí: catalogolomusic.com

Client

Lo Music

sector

Música i Esdeveniments

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat