fbpx

Presentam la nova web de Tabicor

Tabicor Inca ens ha encarregat la creació de la seva nova web. El projecte s’ha desenvolupat paral·lelament amb el redisseny de la marca, que s’ha actualitzat per ajustar-se a allò que és actualment i a allò que volen comunicar. Es tracta d'una empresa de construcció d’Inca, especialitzada en envans de gran format, revestiments i aïllaments de façanes.

Tabicor volia una web per presentar i donar a conèixer la seva marca. I especialment, desitjaven transmetre el missatge de què són de les poques empreses amb gran capacitat operativa dins el sector.

El disseny segueix la línia conceptual i visual de la nova identitat corporativa. S’utilitza la tipografia pautada, sense serifa, senzilla però amb certa personalitat. Els colors són el taronja i blau corporatius, que generen un contrast molt interessant. I s’han aprofitat per donar-li un cert dinamisme a les pàgines.

Hem aplicat el concepte dels envans que té la marca a diferents detalls de la web: els elements del menú adopten una barra superior quan es passa per damunt amb el ratolí, es juga amb una forma similar a una barra lateral per separar continguts i també s’apliquen detalls de la marca als textos o títols.

Per tal de reforçar el missatge que volen destacar, just en accedir a la web, els i les usuaris/àries poden veure 3 blocs amb dades destacades del recorregut de l’empresa. Tot seguit, s’hi troba una petita mostra dels serveis que ofereixen. I una altra dels darrers projectes que han afegit.

La web de Tabicor també compta amb contingut dinàmic com els projectes o les entrades de blog, cada una amb el seu apartat corresponent. El contingut es mostra en forma de blocs i es poden filtrar per categoria per facilitar la cerca als i a les usuaris/àries. Els projectes tenen una galeria d’imatges per poder tenir una visió més completa, i una petita descripció d’aquest.

Client

Tabicor Inca

sector

Construcció

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat