fbpx

Feel Mallorca: nou ecommerce minimalista

Feel Mallorca ha comptat amb nosaltres per al disseny i elaboració de la seva nova pàgina web. El resultat és un e-commerce elegant, senzill i directe; amb una tenda molt completa i amb tots els productes de la seva marca.

Feel Mallorca és una empresa dedicada al disseny, fabricació i venda de roba i complements. Situada a Alaró, els seus valors són la sostenibilitat i l’elaboració feta 100% a Mallorca.

Quant a la pàgina, el nostre objectiu era aconseguir reflectir l’autenticitat de la marca, a través de la seva identitat visual. Però també que fos una web senzilla, fàcil d’utilitzar i atractiva.

A l’Inici, trobam tot allò essencial: categories destacades, la col·lecció del moment i els productes més populars. Conté també el feed d’Instagram, element clau per connectar usuaris/àries de la web i de les xarxes socials. A l’apartat de Tenda, hi ha tots els productes disponibles en format graella i amb la seva informació més rellevant. Per facilitar l’experiència de navegació, es poden cercar i filtrar per categoria i rang de preu.

Per finalitzar, un dels punts més treballats de la pàgina web és l’estètica, especialment important perquè Feel Mallorca és del sector de la moda. Hem jugat amb detalls com les línies o filets, blocs de color corporatiu; i especialment, l’espai en blanc necessari. Hem optat per formes quadrades i rectangulars amb els cantons sense arrodonir, per accentuar l’elegància. Quant a la gamma cromàtica, el verd oliva com a color principal transmet la calma i alhora connecta amb Mallorca. I l’acompanya el color negre, per aportar contrast al conjunt i una bona llegibilitat als textos.

Vos convidam a visitar-la: https://feelmallorca.com

Client

Feel Mallorca

sector

Roba i complements

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat