fbpx

Gestió de xarxes: Parrilla El Argentino.

El restaurant Parrilla El Argentino situat a Inca compta amb nosaltres per a la gestió de les seves xarxes socials. El client vol transmetre els seus valors i qualitat a través de xarxes per arribar a un públic més gran.

El seu principal objectiu és promocionar-se a la localitat d’Inca i voltants, diferenciant-se amb el fet que ofereixen cuina argentina 100% autèntica. Concretament, la seva oferta consisteix en tallades de carn d’alta qualitat feta a la brasa i plats típics argentins.

La nostra feina va començar en posar en marxa les seves xarxes. El primer fou convertir les seves xarxes a perfils d’empresa, incloent-hi tota la seva informació i dades de contacte. 

A partir d’aquí, era el moment de crear una estètica per a les publicacions. Després d’una sessió fotogràfica, on el protagonisme del menjar, el procés i el producte són clau ho tinguérem clar.

 Vàrem decidir seguir una estètica elegant utilitzant la gamma cromàtica del seu logotip.

El negre i  els tons vermellosos de la carn són els protagonistes. D’aquesta manera transmetem la qualitat dels productes, al costat del fet d’obrir la gana amb un cop d’ull als seus perfils.

Vos convidam a una autèntica graella argentina a través dels seus perfils.

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat