fbpx

Reserva’m: el nostre nou servei

Reserva'm és una plataforma de reserva d'espais públics. Orientada principalment a ajuntaments, sorgeix amb la intenció d'oferir un servei senzill i pràctic, tant per a usuaris/àries com a per als i a les gestors/es de l'eina.

Després de molts anys treballant amb entitats públiques, ens van fer arribar la necessitat de facilitar la sistematització de la gestió de reserves d’espais públics. Per això, hem creat Reserva’m. Es tracta d’una eina dedicada especialment a la gestió d’espais com pistes esportives, espais comunitaris, oficines, espais de treball, sales, etc.

Identitat corporativa

El nostre punt de partida va ésser idear una identitat corporativa per al projecte. El nom és directe, senzill i amb segell mallorquí. D’aquesta forma, el logotip es basa en l’apòstrof i la darrera ‘m’, ja que són l’element més destacat del nom. A més, la inclinació aporta moviment i dinamisme; anima a moure’s, a reservar.

Quant als colors corporatius, tenint en compte que la visualització de la marca és principalment mitjançant pantalles, es van triar colors vius i saturats. Alhora, el degradat de colors utilitzat reflecteix la versatilitat de l’eina.

Tot plegat acompanyat d’una tipografia corporativa, que equilibra el moviment del logotip amb la seva senzillesa i una bona llegibilitat.

La plataforma

Cada ajuntament disposa d’un lloc dedicat dins l’eina, totalment personalitzat. El nucli d’aquesta web és el formulari de reserves, implementat d’una forma directa i sense pèrdua. Personalitzam el procés per adaptar-lo a les necessitats de cada espai i cada ajuntament. També compta amb la possibilitat de configurar pagaments per a les reserves, així com un panell d’administració senzill, entre altres avantatges. En definitiva, és una plataforma molt intuïtiva i que tothom fàcilment pot utilitzar. 

Ajuntaments, com el de Mancor de la Vall, ja fan servir el nostre sistema. Si el teu té espais locals a l’abast dels ciutadans i de les ciutadanes, anima’t a utilitzar Reserva’m! 

Podeu trobar més informació a www.reservam.com

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat