fbpx

Creació de la web per a un centre d’estètica a Inca

Mitjançant la iniciativa del Kit Digital, Tania Riera ens va confiar la creació de la seva pàgina web corporativa. Al seu centre situat a Inca, es dedica als tractaments corporals, destinats a millorar la confiança i la imatge dels seus clients.

Per tant, el projecte consisteix a crear i dissenyar un lloc web que reculli tant la informació dels seus tractaments, com dels productes que té a la venda. En aquest cas, el repte era elaborar un lloc web que fos coherent amb la seva marca i alhora representàs, de manera senzilla i elegant, tots els continguts.

D’entre les diferents seccions que conformen la pàgina web, volem destacar la portada, que actua com a carta de presentació de la marca i a què es dedica.  També vàrem posar especial atenció a la maquetació de la pàgina de “Tractaments”. Allà, i d’un cop d’ull, es poden veure tots els tractaments disponibles i quins beneficis aporten.

Per tal de mostrar els productes disponibles, i facilitar-ne el procés de sol·licitud d’informació, vàrem implementar una funcionalitat que redirigeix l’usuari al formulari de la pàgina de Contacte, amb la informació del producte ja emplenada. Així, es facilita aquesta via de contacte però, especialment, les vendes.

Si parlam purament del disseny de la pàgina web, els punts clau són l’ús de contorns molt fins a determinats contenidors que hi apareixen i capçaleres de pàgina amb molt protagonisme però, a la vegada, poc estridents. Aquesta suavitat, que acompanya les textures que la marca evoca, s’ha aconseguit utilitzant tons pastel del color corporatiu en combinació del blanc i aquest contorn del qual acabam de parlar.

Creiem que el resultat d’aquest projecte és una pàgina web que, no només representa molt bé la marca i l’essència de Tania Riera Estètica, sinó que també li afegeix valor.

Si li vols pegar un cop d’ull, fes-ho a través d’aquest enllaç.

Client

Tania Riera

sector

Estètica

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat