fbpx

Nova web Can Vidal Boutique Rooms

Can Vidal és un allotjament d'interior que ha recuperat un edifici històric de la ciutat d'Inca. Es tracta d’un edifici singular. I la seva restauració l’ha tornat a la vida de forma creativa, reflectint les arrels culturals i paisatgístiques de Mallorca.

Per desenvolupar la seva nova web, primer vàrem estructurar els continguts. Era fonamental per tal d’establir unes prioritats i definir quins havien d’ésser més destacats. En el cas de Can Vidal, el més important eren les habitacions, cada una decorada amb un estil singular, evocant diferents aspectes diferencials de la nostra illa. 

Per aquest motiu, vàrem crear una secció dins la pàgina d’inici i també una pàgina específica per a cada habitació. La nostra intenció era posar en valor i destacar les característiques fonamentals de cada una d’elles. 

La informació s’ha disposat d’una forma asimètrica i escalonada. D’aquesta manera, cream un moviment mentre feim scroll dins cada pàgina, dirigint la vista de l’usuari perquè no perdi interès. 

També hem optat per textos curts, amb la informació justa per explicar d’una forma amable i propera els detalls essencials, tant de les habitacions com de l’esperit de l’allotjament.

Amb aquesta estructura, aconseguim que les imatges guanyin gairebé tot el protagonisme, amb la intenció d’enamorar la vista de l’usuari i incentivar les ganes de visitar Inca.

Tot i centrar-nos en destacar les imatges, no hem deixat de banda els petits detalls. Per exemple, aportam una textura al fons de color beix, que ens aporta profunditat, calidesa i matisos.

També hem inclòs la tipografia corporativa als titulars destacats. I hem mantingut la gamma de colors neutres, sense gaire contrast, per seguir amb aquest esperit suau, confortable i relaxant que transpira Can Vidal a tots els seus racons.

Ja la podeu visitar a canvidalboutiquerooms.com

Client

Can Vidal Boutique Rooms

sector

Hosteleria i turisme

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat