fbpx

Redisseny de la web de JJ Covers

JJ Covers ens ha confiat el redisseny i la creació del seu nou lloc web. És un projecte centrat en presentar l’empresa, mostrar els seus projectes i la seva forma de fer feina. En resum, es tracta d'una carta de presentació. Amb aquest projecte, s’ha aconseguit un lloc web actual, coherent i que va de la mà de la marca.

JJ Covers és una empresa especialitzada en muntatge de bastides i cobertures per a embarcacions nàutiques, amb seu al Polígon de Son Castelló, a Mallorca. Són professionals del sector que s’adapten a cada client i ofereixen estructures segures.

El nostre client necessitava una web atractiva, que reflectís els seus valors de professionalitat, compromís i adaptació al client. A més, la web havia de ser moderna i mantenir-se alineada amb la marca ja establerta. Un dels desafiaments que es va presentar va ser la distinció adequada dels diferents tipus de contingut dinàmic i la forma de presentar la informació dels projectes.

A nivell general, com ja s’ha dit, el disseny de la web segueix la línia de la marca i el logotip. Per això, s’han utilitzat els colors corporatius verd i gris, juntament amb un color blau molt fosc, que aporta contrast i afegeix interès a la presentació dels diferents elements. Hem fet servir la tipografia Poppins, que té una forma arrodonida i geomètrica, contribuint al dinamisme que té la web.

La web es divideix en diferents seccions. L’inici és la pàgina que conté gran part de la informació: els serveis que ofereixen, una petita mostra dels projectes i un breu text sobre l’empresa. La pàgina de projectes permet veure aquests en un cop d’ull, ja que tota la informació d’aquests es mostra directament a la retícula. Tot i això, es pot accedir a cada un d’ells. La pàgina de blog realittza la mateixa funció, però amb el contingut homòleg.

La barra de navegació conté els elements mínims però suficients per a representar la marca i ser completament funcional. Pel que fa al peu de pàgina, incorpora la secció de contacte amb un formulari, de manera que sempre està disponible, sigui on sigui l’usuari. També hem inclòs un botó que obre un formulari pop-up per a les persones interessades a treballar a l’empresa.

En resum, hem desenvolupat una web senzilla i funcional que presenta JJ Covers en tots els seus aspectes i destaca la informació que pot interessar més als seus potencials clients.

Client

JJ Covers

sector

Nàutica

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat