fbpx

Nova web per a Gesem Perelló

Gesem Perelló és una assessoria d'empreses en actiu des de 1989. I compta amb la confiança de molts clients fidels des de fa molts anys.

Aquesta empresa encara no tenia cap web i sempre havia funcionat amb una promoció del boca a boca. Però necessitava donar una passa endavant en la seva presència digital. Gràcies a l’empenta de la iniciativa del Kit Digital, dels fons Next Generation de la Unió Europea, es va decidir a confiar en els nostres dissenyadors per a desenvolupar la seva web corporativa.

El projecte consisteix en una web One Page amb blog. A la pàgina d’Inici, presentam tota la informació més rellevant sobre l’empresa i els seus serveis. A la primera part, hem destacat les dades més rellevants de la seva feina, per donar una idea general del volum de clients i de la feina que assumeixen. Amb el disseny de la web, hem volgut destacar el caire professional i corporatiu. Però amb els texts, hem mantingut una línia més propera i de confiança; ja que Gesem Perelló és una assessoria familiar, amb molts anys de trajectòria i amb clients molt fidels.

A la part de blog, hem mantingut una línia senzilla, deixant les imatges destacades com un element secundari, perquè en general seran només de recolzament.

L’altre punt que hem treballat molt és l’accessibilitat. Es tracta d’un dels requisits que ha de complir qualsevol web finançada amb els fons Next Generation. Hem tengut en compte el contrast de color, la usabilitat a través del teclat, les ajudes textuals, entre d’altres qüestions, seguint la darrera normativa.

Pensam que, en general, hem desenvolupat una web molt ajustada al caràcter i valors d’aquesta assessoria d’Inca, aconseguint un bon equilibri entre una imatge professional i un to proper i familiar.

La pots visitar aquí.
Si vols que la teva empresa faci un bot de qualitat amb una bona web corporativa, gràcies al Kit Digital o no, contacta’ns!

Client

Gesem Perelló Assessoria d’Empreses

sector

Assessoria Empresarial

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat