fbpx

Decotelia estrena nova web

Decotelia és una empresa dedicada a la venda a l’engròs de mobiliari, dirigit sobretot a l'hostaleria. A més de la venda de mobles, també es dedica a la decoració i a la creació d'espais.

Ja vos mostràrem el procés de creació de la seva marca. Una vegada definida, ens vàrem engrescar en la creació de la seva pàgina web.

Es tracta d’una onepage amb entrades de portfoli o blog, juntament amb una part de catàleg. Tot en conjunt es dirigeix al formulari de contacte. L’objectiu de crear una connexió amb l’usuari molt directa.

L’estètica que segueix l’ha marcada la imatge corporativa que vàrem idear.

On els tons marrons, verds i turqueses predominen. A més, les formes arrodonides que recorden al logotip, t’acompanyen durant tota la pàgina web.

Les entrades de portfoli són molt visuals. La importància de les imatges per a transmetre els projectes decoratius i creatius que ha fet l’empresa, ha marcat el seu esquema. Una gran galeria d’imatges et trasllada al disseny i et transmet les sensacions i intencions que tenia l’empresa. Aquesta galeria va acompanyada d’un breu resum, on amb les paraules idònies t’acabes de fer la idea final de tot el procés.

Globalment,  és una pàgina web dinàmica, on l’elegància i l’estil són protagonistes. D’aquesta manera la mateixa pàgina web ens mostra a què es dedica l’empresa simplement fent scroll a través d’ella.

Vos convidam visitar-la per endinsar-vos dins el món del disseny d’interiors i mobiliari.

Client

Decotelia

sector

Mobiliari i decoració

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat