fbpx

Prop de Tu, el nuevo marketplace de comercio local

Nos hace mucha ilusión presentaros este proyecto de iniciativa propia

Durante el pasado otoño, empezamos a pensar en las soluciones para ayudar a reactivar el comercio local. Esta necesidad se acentuó durante las circunstancias tan excepcionales del estado de alarma.

Históricamente, la falta de recursos temporales y económicos para adaptarse a la era digital y en el e-commerce por parte del pequeño comercio ha supuesto un obstáculo competitivo. Para intentar superar esta barrera, decidimos poner en marcha una plataforma de marketplace específica para el comercio local.

Prop de Tu va néixer per fomentar la presència digital dels comerços del nostres municipis, oferint els seus productes o serveis a través d’un mostrador virtual. La nostra filosofia, marcadament local, pretén afavorir la comunicació fluïda entre clients i venedors i tot tipus de facilitats per a ambdós. Preferentment, apostam per la visita als establiments, ja sigui en el pagament o en la recollida. Però ampliam el ventall a altres possibilitats més d’acord amb les tendències de consum actuals. 

A través de esta plataforma, cada uno de los comercios participantes ya dispondrá de su propia web diferenciada.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Propdetusplash_screen-1024x1024.jpg
Aquí podeis ver el logo

Tant el nom com la marca han nascut també des de zero. Prop de Tu és un nom molt literal: volíem ser clars i remarcar el caràcter local. Finalment, vàrem jugar amb la icona de geolocalització, afegint detalls que l’humanitzaven i emfatitzaven el caràcter proper i amable de la marca. Tots aquests aspectes són definitoris d’allò que representa el comerç local: productes de qualitat, amb una atenció propera, personalitzada i coneixedora dels seus clients.

Con la colaboración de entidades locales, asociaciones de comerciantes, y los Ayuntamientos que han querido apoyar estos proyecto, hemos podido poner en funcionamiento varios marketplaces, como el de Inca, Alcúdia y Bunyola.

A la web propdetu.com podràs obtenir més informació del projecte i conèixer els marketplaces actius i en preparació.

Comparte este proyecto

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Otros proyectos que te pueden interesar