fbpx

Prop de Tu, el nou marketplace de comerç local

Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest projecte d’iniciativa pròpia

Durant la passada tardor, vàrem començar a pensar en les solucions per ajudar a reactivar el comerç local. Aquesta necessitat es va accentuar durant les circumstàncies tan excepcionals de l’estat d’alarma. 

Històricament, la manca de recursos temporals i econòmics per adaptar-se a l’era digital i a l’e-commerce per part del petit comerç ha suposat un obstacle competitiu. Per intentar superar aquesta barrera, vàrem decidir posar en marxa una plataforma de marketplace específica per al comerç local.

Prop de Tu va néixer per fomentar la presència digital dels comerços del nostres municipis, oferint els seus productes o serveis a través d’un mostrador virtual. La nostra filosofia, marcadament local, pretén afavorir la comunicació fluïda entre clients i venedors i tot tipus de facilitats per a ambdós. Preferentment, apostam per la visita als establiments, ja sigui en el pagament o en la recollida. Però ampliam el ventall a altres possibilitats més d’acord amb les tendències de consum actuals. 

A través d’aquesta plataforma, cada un dels comerços participants ja disposarà de la seva pròpia web diferenciada. 

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Propdetusplash_screen-1024x1024.jpg
Aquí podeu veure el logo.

Tant el nom com la marca han nascut també des de zero. Prop de Tu és un nom molt literal: volíem ser clars i remarcar el caràcter local. Finalment, vàrem jugar amb la icona de geolocalització, afegint detalls que l’humanitzaven i emfatitzaven el caràcter proper i amable de la marca. Tots aquests aspectes són definitoris d’allò que representa el comerç local: productes de qualitat, amb una atenció propera, personalitzada i coneixedora dels seus clients.

Amb la col·laboració d’entitats locals, associacions de comerciants i els Ajuntaments que han volgut recolzar aquests projecte, hem pogut posar en funcionament diversos marketplaces, com el d’Inca, Alcúdia i Bunyola.

A la web propdetu.com podràs obtenir més informació del projecte i conèixer els marketplaces actius i en preparació.

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat