fbpx

Distribuciones Aguilar se introduce en el mundo digital

Distribuciones Aguilar se ha introducido en el mundo digital, a través de una página web sencilla, al tiempo que intuitiva y directa. El objetivo del cliente era el hecho de introducir todos sus catálogos, productos y servicios a un solo lugar.

Distribuciones Aguilar es una empresa especializada en la distribución de productos para el sector sanitario y farmacéutico, así como el ámbito deportivo y de fisioterapia.

La one-page, està distribuïda de tal manera que amb un cop d’ull, coneguis l’empresa, els seus proveïdors i tots els productes que tenen.

El seu contacte està present de manera continuada, tant a l’inici, com al menú, i finalment al peu. D’aquesta manera, donam la possibilitat de contactar fàcilment, amb constància, perquè finalment es dugui a terme l’acció.

Els productes estan presentats a través de catàlegs en format PDF, que s’obren a una nova finestra perquè no es perdi la visita a la pàgina web principal.

L’estètica que segueix és elegant i dinàmica. La gamma cromàtica que hem escollit va acord al seu logotip. El taronja principal és proper i càlid, inspirant confiança i proximitat. El blanc i gris que l’acompanyen mostren elegància i transparència, dos valors que defineixen a l’empresa.

Vos convidam a visitar-la, per a descobrir que a vegades la simplicitat és sinònim d’efectivitat: https://aguilardistribucion.com/  

Cliente

Distribuciones Aguilar

Sector

Sector sanitario y farmacéutico

Comparte este proyecto

Otros proyectos que te pueden interesar

Al día del KIT DIGITAL

Apúntate a nuestra lista de correo, no pierdas la oportunidad