fbpx

Distribuciones Aguilar s’introdueix al món digital

Distribuciones Aguilar s'ha introduït al món digital, a través d'una pàgina web senzilla, alhora que intuïtiva i directa. L'objectiu del client era el fet d'introduir tots els seus catàlegs, productes i serveis a un sol lloc.

Distribuciones Aguilar és una empresa especialitzada en la distribució de productes per al sector sanitari i farmacèutic, així com l’àmbit esportiu i de fisioteràpia.

La one-page, està distribuïda de tal manera que amb un cop d’ull, coneguis l’empresa, els seus proveïdors i tots els productes que tenen.

El seu contacte està present de manera continuada, tant a l’inici, com al menú, i finalment al peu. D’aquesta manera, donam la possibilitat de contactar fàcilment, amb constància, perquè finalment es dugui a terme l’acció.

Els productes estan presentats a través de catàlegs en format PDF, que s’obren a una nova finestra perquè no es perdi la visita a la pàgina web principal.

L’estètica que segueix és elegant i dinàmica. La gamma cromàtica que hem escollit va acord al seu logotip. El taronja principal és proper i càlid, inspirant confiança i proximitat. El blanc i gris que l’acompanyen mostren elegància i transparència, dos valors que defineixen a l’empresa.

Vos convidam a visitar-la, per a descobrir que a vegades la simplicitat és sinònim d’efectivitat: https://aguilardistribucion.com/  

Client

Distribuciones Aguilar

sector

Sector sanitari i farmacèutic

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat