fbpx

Willho, una marca des de zero.

La creació de la marca Willho ha constat tant de naming, és a dir, idear un nom per a la marca, com de disseny, procés on materialitzem aquest nom.

Willho és una empresa del sector hoteler, concretament d’hotels exclusius i selectes de Mallorca. S’enfoca en hotels d’àmbit més rurals i de petit format. El seu públic objectiu és l’alemany i l’anglès.

A partir de la seva missió, començàrem una pluja d’idees que donà lloc a una paraula alemanya: Willkommen (Benvinguts/des). A partir d’aquest terme, juntament amb hotel sorgeix la marca: Willho Mallorca.

L’objectiu del nom és des d’un primer moment mostrar proximitat i satisfacció al futur client final.

Una vegada tinguérem el nom, era el moment de donar-li forma.

Els colors escollits pretenen mostrar aquest àmbit paisagístic, a la vegada que elegant i exclusiu. La tipografia segueix el mateix propòsit. On la paraula Willho destaca per sobre de les altres, donant la benvinguda tal com cal als futurs clients.

A més la seva composició arrodonida, amb línies blanques ensenya que és clàssic, dins una tipologia hotelera en creixement. També trobam un motiu vegetal just a dalt del logotip, concretament una forma que ens recorda a una fulla.

Tot en conjunt ens dona com a resultat una marca original, nova i verda, a la vegada que clàssica, elegant i ferma.

Vos deixam una aplicació de la marca:

Mockup de targetes Willho

Comparteix aquest projecte

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email

altres projectes que te poden interessar...