fbpx

Web Oficina d’Atenció al Jove d’Inca

Les Àrees de Joventut i Serveis Socials d'Inca ens van encarregar desenvolupar una web on poguéssin confluir tots els recursos disponibles destinats a la infància i joventut del poble. A partir d'aquí neix l'Oficina d'Atenció al Jove d'Inca i la seva web.

A la web de l’Oficina d’Atenció al Jove d’Inca destaca el contingut dinàmic, editat pel client, i que és la base del desenvolupament del projecte. Disposa de blog de notícies, tallers recurrents, agenda d’activitats i directori d’entitats col·laboradores.

El repte d’aquest projecte ha estat equilibrar dues qüestions fonamentals: una, que la web fos funcional i fàcil de consultar per a l’usuari final. I dues, que els continguts dinàmics fossin senzills de gestionar per a la/les persona/es que l’administren. I a més, s’ha de mantenir un estil coherent amb la identitat corporativa del client.

Un aspecte distintiu de la nostra feina és que oferim una formació específica i personalitzada als nostres clients per tal que gestionin els seus continguts de forma autònoma.

A aquest cas en concret, vàrem poder apreciar la bona disposició d’aprenentatge de les persones que actualment gestionen la web.

Esperam que vos agradi i que, si sou d’Inca o voltants, sigui del vostre interès (somjovesinca.net)

Mostra de la pàgina d'inici de la web Som Joves inca

Client

Ajuntament d’Inca

sector

Administració Local

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat