fbpx

RACO PVC

RACO PVC és una nova fàbrica de PVC de Santa Maria del Camí a mida per a instal·ladors i professionals de la construcció i la reforma.

RACO PVC és una nova fàbrica de PVC de Santa Maria del Camí. I ja va comptar amb nosaltres per a la creació de la seva identitat corporativa.

A aquesta fase, vàrem establir la seva marca incloent el seu logotip, gamma cromàtica i tipografies. Aquests paràmetres ens serveixen per transmetre els valors de l’empresa, amb l’objectiu principal de posicionar-se al mercat.

La passa següent ha estat elaborar la seva pàgina web, seguint els paràmetres abans esmentats.

El resultat és una pàgina web senzilla i clara, on es mostren els diferents serveis que ofereixen juntament amb tota la informació de la marca. Destacam el seu gran portfoli dels seus projectes. La finalitat d’aquesta galeria de projectes és transmetre de forma molt gràfica la confiança d’una bona feina per al futur client.

Les diferents gammes de productes que utilitzen queden ben explicats de manera tècnica i específica, perquè els seus clients (al seu cas, professionals) puguin conèixer tots els paràmetres.

A més de les diferents prestacions que ofereixen, resulta de molta importància emfatitzar els avantatges de fer feina amb ells.

La podeu visitar aquí.

Client

RACO PVC

sector

Fabricant de PVC

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat