fbpx

Grup Disnova Químic entra al món digital.

Constituïts com a grup des del 2012, l'any passat va esdevenir tot un repte per a ells degut a la crisi per la COVID-19. Aleshores, varen observar la gran necessitat d’entrar al món digital. El seu objectiu era mostrar d’una manera ràpida i senzilla tota la informació dels seus productes, els seus serveis i facilitar les seves dades de contacte.

Grup Disnova Químic és una empresa local d’Inca, que fabrica i distribueix productes de neteja professional. La seva àmplia experiència és el seu tret distintiu. Igualment, aporten a la marca seguretat, rapidesa i una atenció personalitzada cap al client.

Per aquesta raó, hem maquetat una one-page, on conèixer els productes que tenen i contactar amb l’empresa es realitza ràpidament amb un clic. A més, en tot moment hi ha un botó que dirigeix a l’usuari cap als productes de prevenció de la COVID-19.

 A més, gràcies al seu gran recorregut dins la indústria, saben la gran importància que té la seguretat a aquest àmbit. Per aquesta raó, hi ha una secció de totes les fitxes tècniques i de seguretat dels seus productes.

La pàgina web segueix una estètica molt corporativa, on els colors de la marca són presents de manera uniforme i constant. Per altra part, la col·locació de les diferents seccions és molt neta i neutra, fet que transmet tant els valors de l’empresa com els serveis oferits.

Estàs pensant a fer la passa i fer la pàgina web que tant necessita el teu negoci?

Sol·licita més informació al següent enllaç: https://miriada.es/#contacte

Client

Grup Disnova Químic

sector

Fabricant i distribuïdor de productes de neteja professional

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat