fbpx

Grup Disnova Químic entra al món digital.

Constituïts com a grup des del 2012, l'any passat va esdevenir tot un repte per a ells degut a la crisi per la COVID-19. Aleshores, varen observar la gran necessitat d’entrar al món digital. El seu objectiu era mostrar d’una manera ràpida i senzilla tota la informació dels seus productes, els seus serveis i facilitar les seves dades de contacte.

Grup Disnova Químic és una empresa local d’Inca, que fabrica i distribueix productes de neteja professional. La seva àmplia experiència és el seu tret distintiu. Igualment, aporten a la marca seguretat, rapidesa i una atenció personalitzada cap al client.

Per aquesta raó, hem maquetat una one-page, on conèixer els productes que tenen i contactar amb l’empresa es realitza ràpidament amb un clic. A més, en tot moment hi ha un botó que dirigeix a l’usuari cap als productes de prevenció de la COVID-19.

 A més, gràcies al seu gran recorregut dins la indústria, saben la gran importància que té la seguretat a aquest àmbit. Per aquesta raó, hi ha una secció de totes les fitxes tècniques i de seguretat dels seus productes.

La pàgina web segueix una estètica molt corporativa, on els colors de la marca són presents de manera uniforme i constant. Per altra part, la col·locació de les diferents seccions és molt neta i neutra, fet que transmet tant els valors de l’empresa com els serveis oferits.

Estàs pensant a fer la passa i fer la pàgina web que tant necessita el teu negoci?

Sol·licita més informació al següent enllaç: https://miriada.es/#contacte

Client

Grup Disnova Químic

sector

Fabricant i distribuïdor de productes de neteja professional

Comparteix aquest projecte

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email

altres projectes que te poden interessar...