fbpx

Gestió de xarxes i tenda en línia Es Refugi de Muntanya

Es Refugi de Muntanya, la tenda més emblemàtica de material per a esports d’aventura de Mallorca ens ha encomanat la gestió i la creació de botigues en línia a xarxes.

Fins abans de la pandèmia, aquesta botiga es trobava al centre de Palma. A causa de les circumstàncies, ha traslladat la seva tenda física a Bunyola. Aquest fet ha provocat que la seva presència digital sigui clau. 

Es Refugi compta amb una pàgina web on es poden comprar tots els seus productes. Complementàriament al seu propi mostrador virtual, també ha confiat en nosaltres per a la gestió de les seves xarxes socials.

El nostre objectiu és mostrar els valors que defineixen la marca, juntament amb l’exposició de tots els seus productes disponibles a la seva tenda en línia.

A més, i per consolidar el segon objectiu, hem creat la botiga d’Es Refugi en línia, tant a Instagram com a Facebook. Aquesta acció ens permet etiquetar els productes que promocionam a les diferents publicacions. D’aquesta manera, l’accés a la compra del producte és més directe.

L’estètica que seguim destaca per la gamma cromàtica que defineix la marca. A més, mostram els paisatges i l’adrenalina que ens proporcionen els esports d’aventura.

Si ets una persona aventurera, et convidam a descobrir tota l’oferta d’Es Refugi a través dels seus perfils de xarxes.

Client

Es Refugi de Muntanya

sector

Esports d’aventura

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat