fbpx

Gestió de xarxes i de contingut Cate Cake Inca

La botiga de pastissos i dolços de referència d’Inca, Cate Cake Inca, ens ha confiat la gestió i la creació de continguts per al seu negoci.

La botiga de pastissos i dolços de referència d’Inca, Cate Cake Inca, ens ha confiat la gestió i la creació de continguts per al seu negoci.

Cate Cake Inca ven pastissos, cupcakes, cakepops i tota la classe de dolços que pots imaginar. Però a més, pots comprar-hi les eines per a fer realitat a casa teva les postres més originals, amb tècniques úniques e innovadores.

Aquests materials tenen el seu propi Instagram: @catecakeshop. El perfil és exclusiu per mostrar els diferents materials i utensilis disponibles a la botiga. 

A la xarxa social de Facebook, anam combinant les postres que tenen disponibles amb el material adient per a elaborar-los. 

L’estètica que seguim destaca per una gamma cromàtica “pastel”, (com no podia ésser d’altra manera!). A través d’ella, volem reflectir valors com la motivació a aprendre coses noves i l’experimentació dins la cuina.

Apart del contingut creat per a les xarxes socials, també ens encarregam de la fotografia dels productes. Pretenem captar a través d’ella la personalitat del negoci i la seva filosofia familiar i creativa que la defineix.

Vos convidam a endolcir-vos el dia visitant els seu perfil.

Client

Cate Cake Inca

sector

Rebosteria

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat