fbpx

Gestió de xarxes i de contingut Cate Cake Inca

La botiga de pastissos i dolços de referència d’Inca, Cate Cake Inca, ens ha confiat la gestió i la creació de continguts per al seu negoci.

La botiga de pastissos i dolços de referència d’Inca, Cate Cake Inca, ens ha confiat la gestió i la creació de continguts per al seu negoci.

Cate Cake Inca ven pastissos, cupcakes, cakepops i tota la classe de dolços que pots imaginar. Però a més, pots comprar-hi les eines per a fer realitat a casa teva les postres més originals, amb tècniques úniques e innovadores.

Aquests materials tenen el seu propi Instagram: @catecakeshop. El perfil és exclusiu per mostrar els diferents materials i utensilis disponibles a la botiga. 

A la xarxa social de Facebook, anam combinant les postres que tenen disponibles amb el material adient per a elaborar-los. 

L’estètica que seguim destaca per una gamma cromàtica “pastel”, (com no podia ésser d’altra manera!). A través d’ella, volem reflectir valors com la motivació a aprendre coses noves i l’experimentació dins la cuina.

Apart del contingut creat per a les xarxes socials, també ens encarregam de la fotografia dels productes. Pretenem captar a través d’ella la personalitat del negoci i la seva filosofia familiar i creativa que la defineix.

Vos convidam a endolcir-vos el dia visitant els seu perfil.

Client

Cate Cake Inca

sector

Rebosteria

Comparteix aquest projecte

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en print
Compartició en email

altres projectes que te poden interessar...