fbpx

Es Club de Campanet estrena nova web

Es Club de Campanet és un cafè restaurant emblemàtic del nord de Mallorca. Tenen una carta especialitzada en plats típicament de la gastronomia tradicional mallorquina i mediterrànea. Amb un ambient proper i familiar na Glòria i n'Arnau cada dia esperen els seus clients amb un tracte amable i un plats deliciosos a taula.

La web anterior havia quedat un tant obsoleta i no s’adaptava als estàndards que exigeixen els cercadors i navegadors actuals. La nostra feina ha consistit en actualitzar-la estèticament i fer-la més pràctica i útil. Especialment important era adaptar-la a tot tipus de dispositius mòbils, que és des d’on es reben majoritàriament les visites. 


El repte més gran ha estat desenvolupar i dissenyar la pàgina de la carta de restaurant. És una carta extensa i és fonamental que qualsevol usuari la pugui consultar de forma àgil i còmoda. Especialment tenint en compte que, a causa de la Covid-19, la consulta de carta física ha hagut d’ésser substituïda en favor de la digital.

Hem creat una pàgina senzilla on destacam de forma clara els punts forts de Es Club: un restaurant familiar, especialista en berenars per a ciclistes i esportistes i que compta amb una àmplia carta que agrada a parts iguals a clients visitants i a locals.

Un altre punt fort de la web és que hem actualitzat el portfoli de fotografies dels plats i del restaurant. Les imatges són una part fonamental de qualsevol web, si estan fetes de forma professional i amb intenció, contribueixen a augmentar el temps de les visites a la nostra web. En el cas de Es Club, l’objectiu principal de les noves imatges és obrir la gana i fomentar que els usuaris els contactin per reservar taula o fer una comanda.

Esperam que vos agradi. La podeu visitar aquí.

Client

Bar Es Club

sector

Restauració i cafeteria

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat