fbpx

Creamba, una marca creada des de zero.

El branding comprèn des de la renovació d’una marca, fins a la creació d’una marca des de zero. Aquest és el cas de Creamba.

Per a aquesta marca, teníem la idea clara que l’empresa es dedicaria a la formació i a la consultoria per a diferents empreses.

El seu propòsit és oferir una gran diversitat de formacions per a treballadors/es dels seus clients. A més, s’encarreguen de la dinamització dels diferents processos que formen part del dia a dia d’una oficina: LOPD, check-in, seguretat alimentària, etc.

Una vegada clara la seva missió, necessitàvem crear un nom que reflectís aquest gran ventall de serveis que ofereixen. Per a aquesta raó, vàrem voler jugar amb la paraula “crear”.

Aquest terme ens dóna molt de marge perquè la persona que vegi per primera vegada la marca pensi en alguna cosa abstracta.

La paraula “crear” la convertírem en Creamba, afegint un sufix dinàmic i que donava la forma definitiva a la nova marca.

A partir d’aquí, vàrem dissenyar la seva estètica. Seguint la idea inicial, vàrem triar una tipografia arrodonida i gruixuda per a transmetre serietat i proximitat al mateix temps. 

El logotip està format per diferents retxades amb una gamma cromàtica compartida: el verd. D’aquesta manera, transmetem la gran diversitat de serveis que tenim, igual que donam a entendre que tots ells estan interrelacionats.

Els verds de la seva estètica ens transmeten tranquil·litat, dinàmica i ganes de créixer. Per aquesta raó, hem escollit aquests colors tan específics.

I tu? Tens una idea que vols convertir-la en realitat i no saps per on començar?

A Miríada, cream la teva marca per a transmetre els teus objectius i els teus valors.

Contacta ja amb nosaltres!

Client

Creamba

sector

Formació i consultoria per a empreses

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat