fbpx

Ca’s Sereno inaugura nova web

Ca's Sereno és un carnisseria tradicional dins el teixit comercial d'Inca, que està especialitzada en l'elaboració d'embotits mallorquins tradicionals, com la sobrassada i el botifarró, entre d'altres.

El passat Dijous Bo, vàrem aprofitar per publicar la nova web de Ca’s Sereno, d’un dels comerços emblemàtics a Inca. Un projecte que cada dia ens ha obert la gana!

La web de Ca’s Sereno havia de mostrar el seu compromís i la seva feina amb el producte local de Mallorca. També era molt important reflectir les arrels familiars del projecte. La segona generació ha agafat el relleu per continuar amb la tradició familiar i fomentar la cultura del comerç local i de producte de proximitat.

Per desenvolupar la web, ens vam inspirar en els colors de la sobrassada. I vàrem apostar per una maquetació dinàmica, on els missatges i textos importants tenen el seu protagonisme. A l’apartat de producte, hem destacat les fotografies realitzades per Gemma Puri, que ens transmeten l’amor i dedicació que hi ha darrera la producció d’aquests embotits. Un altre punt que volíem destacar d’una forma dinàmica era la part dels horaris. Hem creat un banner lliscant on es veuen destacats els horaris, i properament, si es necessari, serà un espai que en un futur ens pot servir per incloure tot tipus de missatges destacats.

Un altre element distintiu ha estat el formulari de contacte. Perquè també serveixi per fer comandes a través de la web, hem aprofitat per incloure un camp de selecció de data, que permet triar als clients el dia que volen recollir la seva comanda. Així donam un valor afegit al formulari, i a més facilitam la previsió d’estoc a la carnisseria.

Podeu visitar la web de Ca’s Sereno aquí. I  si voleu visitar la botiga i tastar algun dels seus productes, els trobareu a Avinguda Reis Catòlics, 58 07300 Inca.

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat