fbpx

L’autenticitat, protagonista a la nova web de Bibiloni Fotografia

Aprofitant el Kit Digital, Bibiloni Fotografia ens va triar per recuperar el seu projecte de pàgina web i rellançar-la. Situat a Sencelles, es dedica a la fotografia, i dins el seu ventall de serveis, ofereix des de sessions per a noces, embarassos o de parella, fins a papereria i dissenys personalitzats, entre d'altres.

A l’hora de dissenyar i construir aquesta pàgina web, volíem centrar-nos a mostrar l’oferta dels serveis d’una manera senzilla i elegant, però sense abusar de les fotografies. És a dir, aconseguir mostrar la qualitat dels treballs i alhora mantenir un estil lliure i sense carregar.

El lloc web està format per diferents seccions que, en conjunt, representen a Bibiloni Fotografia. Però ens agradaria destacar la pàgina d’inici, que resumeix molt bé el disseny general. Allà trobam un primer “slider” amb fotografies de diferents àmbits, com una primera mostra dels treballs. I a continuació, una secció amb les sessions que ofereix, cada una representada amb la corresponent imatge.

Vàrem posar especial atenció a la pàgina de cada sessió fotogràfica, on es veuen més exemples de cada sessió. També vàrem organitzar en pestanyes els paquets disponibles, i mostrar el que inclouen d’una forma molt esquemàtica i directa.

La tipografia Linotype Didot, que segueix les pautes de la identitat de Bibiloni Fotografia, és la que hem fet servir als títols. L’hem combinada amb la tipografia Muli, de pal sec, per aportar llegibilitat als textos. En termes generals, volíem generar una combinació de tipografies interessant, però sempre deixant el protagonisme a les fotografies.

El resultat final és una web que aconsegueix un equilibri entre imatges, tipografia i espai buit. En altres paraules, una pàgina web que dóna el protagonisme a les fotografies, que es combina amb tipografies elegants i que, a la vegada, és molt lleugera i agradable a la vista.

I tu també vols aprofitar el Kit Digital i reactivar el projecte web que tens al cap? Contacta’ns!

Client

Bibiloni Fotografia

sector

Fotografia

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat