fbpx

Webs Yourhouse Group

Your House Group és una empresa de gestió de lloguer vacacional amb distintes línies de producte. De la seva mà hem desenvolupat un dels projectes més grans i complexos que hem dut a terme, i que continua en evolució.

És un conjunt de webs destinades a lloguer vacacional, cada una enfocada a un sector diferent. Aquesta diferenciació es va realitzar amb la implementació de 3 subdominis: Vil·les i finques, apartaments i habitacions d’hotel. També varem desenvolupar la web corporativa que enllaça amb cada web sectorial.

Yourhouse Villas

Yourhouse Apartments

Yourhouse Rooms

Yourhouse Group

El color corporatiu de cada sector és el tret diferencial més evident de les webs. A més, s’han desenvolupat amb la idea que l’usuari ho tengui fàcil per reservar la vivenda vacacional que necessita. Per exemple, un botó de reserves flotant amb un enllaç dinàmic en funció de la pàgina on et trobis.

Cada web ha estat preparada per enllaçar amb un  motor de reserves propi de cada sector. Tot i tenir una estructura similar, cada una s’ha adaptat als tipus de contingut i públic al qual van dirigides.

Si treballes en el sector immobiliari i vols una web, nosaltres tenim les eines i l’experiència per poder oferir-te una solució ajustada a les teves necessitats.

Client

Your House Group

sector

Lloguer Vacacional

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat