fbpx

Web Tourism by G

Tourism by G és una empresa enfocada en comercialitzar diferents tipus de propietats per lloguer vacacional, hem desenvolupat una web per presentar la marca, els seus valors i filosofia i el seu producte.

Tourism by G, empresa asociada a Gomila Group, ens va encarregar el desenvolupament d’una web corporativa de la marca que fa de paraigues a les diferents empreses de lloguer vacacional que gestiona.

L’encàrrec era realitzar una web senzilla que mostrés unes pinzellades generals de qui son i que fan, de la seva filosofia d’empresa i també els seus números i presència internacional. També haviem d’enfocar els missatges principals cap als propietaris de vivendes vacacionals.

Varem optar per un disseny en format One Page ja que la informació a presentar era molt concisa, per tant haviem de trobar un equilibri entre texte i imatges impactants que fes atractiva tota la informació.

És un disseny i estructura senzill on destaquen les imatges a pantalla completa i una senzilla combinació dels colors corporatius. I també en les visualitzacions a l’ordinador també destaca el vídeo de portada.

Tota la web està optimitzada per ser responsive i visualitzar-se de forma òptima a qualsevol dispositiu.

La podeu visitar aquí.

Client

Gomila Group

sector

Inversions i Turisme

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat