fbpx

Web TAGCorse, un projecte diferent

Després de fer el redisseny de la marca de TAGCorse, ens tocava començar amb el disseny i desenvolupament de la seva web. A aquest cas, volíem aplicar solucions gràfiques un poc diferents a les habituals per aconseguir un lloc web a l'alçada d'un sportscar innovador i desenvolupat a Mallorca.

A aquesta web, hem jugat amb els angles, intentant seguir les línies del TAGCorse Unlimited. I també amb fons fosc i vermell corporatiu, per tal de generar impactes visuals molt dinàmics. A més, cal destacar que, per a les dues parts principals de la pàgina d’inici, hem aplicat efectes animats que van sincronitzats amb l’scroll del ratolí, i que han implicat també ajustar les imatges del cotxe i el seu fons, així com també les proporcions.

La primera part d’aquestes seccions destacades ens mostra el cotxe sobre un fons abstracte i el seu nom. Després, amb el ratolí, van apareixent dues dades de rendiment, que són les que més valoren conèixer els apassionats del motor.

El següent apartat és on, amb un scroll horitzontal, desgranam el concepte i valors d’aquest sportscar, jugant amb les formes geomètriques, línies i diverses imatges del cotxe.

Per explicar tots els aspectes tècnics, de la carrosseria, el xassís i el motor, hem realitzat una composició amb pestanyes, on es mostren les imatges de cada part i amb punts destacats que detallen les característiques del cotxe.

A continuació, convidam els usuaris a emplenar el formulari de contacte per sol·licitar més informació sobre la primera edició limitada.

A la secció Qui Som, presentam l’impulsor d’aquest projecte, en Toni Gallego, així com un esbós dels seus valors i filosofia darrere aquest gran projecte. També presentam els seus col·laboradors principals, incloent un enllaç a les seves xarxes socials.

També hem inclòs una pàgina de mèdia, on es publicaran totes les imatges oficials de la marca, així com les seves aparicions en mitjans de comunicació i els vídeos del futur canal de YouTube.

A la pàgina de contacte, destaca un mapa d’ubicació personalitzat, on hem inclòs una llegenda per ubicar el projecte a l’illa de Mallorca dins el context d’Europa.

A l’apartat de blog de notícies, secció que es publicarà pròximament, hem continuat jugant amb els blocs amb separacions diagonals, i el contrast entre el color crema i el fons negre.

En general, pensam que hem aconseguit una web molt atractiva, tant pel contingut com per la forma de presentar-lo, que pot evolucionar a mesura que el projecte vagi creixent. La podeu veure a tagcorse.com

Client

TAGCorse

sector

Sportscars

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat