fbpx

Web per a un entrenador personal

Biel Nadal Sport és un centre d'entrenament personal i funcional, dirigit per en Biel Nadal, un professional col·legiat de les Ciències de l'Esport.

Dins un món amb molt intrussisme professional, com és el de l’entrenament personal, en Biel Nadal ens va encarregar la seva web corporativa per tal de diferenciar-se. Amb un currículum professional i formatiu de reconegut prestigi, volia presentar de forma més detallada els serveis que pot oferir.

Per assolir-ho, vàrem desenvolupar una One Page amb blog, perquè era conscient de la importància d’afegir regularment contingut de valor per a les persones que consultin la web.

La web s’ha desenvolupat amb una base de color fosc, gairebé negre, ja que la versió principal de la seva marca està treballada sobre un fons de color fosc. Vam triar una tipografia d’acord amb la seva identitat de marca, i que té uns volums i corbes que encaixen amb l’estil del seu logotip.

Hem fet una feina de combinació dels gràfics i la imatge, apostant per les línies de separació, enquadrar les imatges, i els separadors. També hem jugat amb la mida dels titulars, ja que, per a nosaltres, era important destacar-los molt, convidant l’usuari a voler saber més detalls dels serveis d’en Biel Nadal i la seva metodologia de feina.

A més, hem inclòs algunes animacions de càrrega de la pàgina i també animacions d’entrada, per poder dirigir la mirada de l’usuari i mantenir la seva atenció amb el nostre contingut. Així aconseguim que una One Page sigui més dinàmica i entretinguda, ajudant a que l’usuari arribi allà on volem que arribi, a decidir-se a contactar per iniciar l’entrenament.

Un altre punt important ha estat afegir un botó de contacte per WhatsApp, ja que és la seva forma de contacte amb el client més habitual. 

Esperam que aquest projecte us agradi tant com a nosaltres, que ja assistim regularment a les sessions d’en Biel! Podeu visitar la web aquí: https://bielnadalsport.com/

Client

Biel Nadal Sport

sector

Esport i Salut

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat