fbpx

Web Immobiliària Sa Marina

Sa Marina és una inmobiliaria de recent creació que necessitava una web pròpia per mostrar les propietats que gestiona, tant en compravenda com lloguer. El punt més destacat és el cercador per zones i característiques de les vivendes.

Fa unes setmanes que vàrem llançar la web de Immobiliària Sa Marina. Els requisits eren que disposes d’un cercador que incorporés la cerca per localitat, per preu i per les diverses característiques de la vivenda. També haviem de diferenciar entre vivendes de lloguer i propietats a la venda.

A més a més vàrem incorporar la funció per calcular la hipoteca dins de la fitxa de vivenda i un apartat per explicar que també es disposa de vivendes de lloguer vacacional.

Les parts amb informació amb caràcter més informatiu es varen tractar amb un estil de One Page, a la pàgina d’inici. Per exemple la part de Contacte i Qui som s’ha concentrat al peu de pàgina de forma que està disponible a qualsevol apartat de la web.

El disseny destaca molt el color de la identitat corporativa. En aquest projecte també es van fer vàries feines de reconfiguració de la marca, per tal que s’adaptés d’una forma més harmoniosa amb les exigències de la web.

Client

Inmobiliària Sa Marina

sector

Inmobiliari

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat