fbpx

Web i App per al Teatre de Lloseta

El Teatre de Lloseta és un dels espais escénics referents a Mallorca. Organitzen un gran nombre d'esdeveniments musicals i teatrals per a tot tipus de públics. Per això disposar d'eines de comunicació de l'agenda d'esdeveniments és una qüestió prioritària per el seu equip directiu i l'ajuntament que hi dona suport.

L’Ajuntament de Lloseta volia crear uns espais de difusió per les activitats que es realitzen al Teatre Lloseta, per aquest motiu va trobar adient desenvolupar una web i una aplicació móbil.

La part més complexa tècnicament era la de integrar i connectar el contingut dinàmic, entre la web i la app. I també mantenir un aspecte visual concordant, utilitzant els mateixos elements gràfics, tipografies, colors i proporcions.

Web i app Teatre Lloseta
Web i app Teatre Lloseta

El nucli de l’app i de la web és l’agenda, on es poden veure tots els esdeveniments i espectacles que és duran a terme en aquest espai. Després hi ha un apartat de notícies on es poden comunicar canvis en horaris, o qualsevol novetat del teatre.

Esperem que disfruteu de la varietat d’esdeveniments, espectacles i activitats de gran qualitat que ofereixen al Teatre Lloseta.

Client

Teatre de Lloseta

sector

Espectacles i events culturals

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat