fbpx

Web Fusteria Miarsa

Fusteria Miarsa disposava d’una web un tant desactualitzada que no destacava prou la qualitat de la seva feina. Ens van encarregar una web on es donàs importància a les imatges de portfoli, per tal de destacar la seva capacitat per treballar de forma creativa i professional en qualsevol tipus de projecte.

Miarsa és una fusteria industrial enfocada a crear projectes en fusta destinats a hoteleria i grans clients. Desenvolupen elements estructurals, decoratius, o de mobiliari personalitzat. Innovació, bons materials i professionalitat son els pilars i valors de l’empresa.

Per ells vam desenvolupar una web senzilla i atractiva que mostrés als possibles clients quin tipus de serveis ofereixen, destacant sobretot la part de portfoli, que és espectacular.

Un detall que varem voler afegir nosaltres, és que varem incloure a gairebé totes les pàgines un botó per sol·licitar pressupost, així facilitam a l’usuari que es decideixi a contactar.

Gràcies a la seva bona feina, els seus projectes ens han deixat unes imatges impactants que donen vida i son el més destacat d’aquesta web.

Client

Fusteria Miarsa

sector

Fusteria Industrial

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat