fbpx

Web Fita a Fita, senderisme cultural

Fita a Fita és un projecte de Joan Carles Palos, un reconegut divulgador i excursionista. El seu objectiu és promoure i organitzar excursions, passejades i itineraris culturals per a famílies i col·lectius diversos.L’objectiu de Fita a Fita és la divulgació de la nostra cultura i de la nostra història associada al territori.

El projecte ha consistit en redissenyar la web, per tal de fer-la més senzilla i pràctica per a l’usuari. Tot això, s’han mantingut les funcionalitats de les quals ja disposava: l’agenda i el blog.

També hem treballat en la reestructuració de serveis enfocant el projecte cap a una cartera de serveis més simplificada. Amb aquest objectiu, una de les feines importants del projecte ha estat reorganitzar les categories.

Quant a disseny, hem intentat aconseguir un aspecte net, clar i amb una bona jerarquització dels titulars i les imatges. A més, hem afegit alguns detalls de textures de pinzellades que aporten un cert dinamisme i enllacen amb l’estil de la marca Fita a Fita.

Si teniu ganes de descobrir Mallorca amb uns altres ulls, consultau les activitats que organitza en Joan Carles Palos a Fita a Fita.

També podem redissenyar la teva web.

En parlam?Client

Joan Carles Palos

sector

Senderisme Cultural i familiar

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat