fbpx

Web de Farola Solar Led, ja està online

Després de desenvolupar la marca, va tocar dur a terme la web de Farola Solar Led. On havíem de mostrar el catàleg de productes i potenciar el missatge de les prestacions extraordinàries d'aquests fanals i focus.

Fa unes setmanes, vos vàrem presentar la nova marca. I avui vos presentam la web de Farola Solar Led. La funcionalitat principal d’aquesta web és mostrar el seu producte en format catàleg. Aquest ha d’estar categoritzat entre la gamma domèstica i la gamma professional de faroles i focus, per tal d’aclarir de forma pràctica als usuaris per quins usos està recomanada cada gama.

Una de les parts més importants d’aquesta web és aconseguir que no quedi en un simple catàleg de producte. Per això hem potenciat molt l’accés al formulari específic de sol·licitud  de pressupost on s’han d’incloure camps específics per tal de tenir unes dades més acurades d’un possible client. Per aquest motiu, a part d’incloure l’apartat de pressupost al menú, hem afegit un botó flotant que acompanya l’usuari al llarg de tota la navegació per la web. De forma que sempre té l’opció a la vista fomentant l’acció de l’usuari.

Esperam que vos agradi! La podeu visitar aquí

Si us ha agradat la web de Farola Solar Led i voleu veure quins requisits incloem sempre a les nostres webs podeu visitar la nostra secció de webs.

Client

Farola Solar Led

sector

Instal·lacions enllumenat

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat