fbpx

Nova web Imprima Retolació

Imprima Retolació és una empresa d'Inca que treballa sobretot en la retolació de vehicles, la creació de rètols i personalització d'aparadors de botigues i negocis, i un gran nombre d'altres aplicacions de la impressió de gran format.

Imprima ens van encarregar desenvolupar la seva web com a portfoli per mostrar tots els serveis que poden oferir i algunes de les millors feines que han realitzat.  Volien comptar un canal de contacte més directe amb els seus possibles clients, disposar d’una carta de presentació més corporativa i desenvolupar una comunicació més professional.


Hem desenvolupat una web senzilla on l’accés a la informació important és molt intuïtiva.  A més,  compta amb un blog per poder anar comunicant totes les seves novetats.  D’aquesta forma, disposen d’un mitjà propi per mostrar els seus serveis i atendre les necessitats dels seus clients.

La podeu visitar aquí.

Mamparas en Mallorca

Apart de la web corporativa, a causa de l’escenari de pandèmia mundial, vàrem desenvolupar una web específica per als materials de protecció i prevenció de la COVID-19 dels quals disposa Imprima o que pot elaborar de forma personalitzada.

Aquesta web segueix el mateix estil que la web corporativa, per tal de seguir una línia coherent amb la imatge corporativa d’Imprima.

A aquesta web, també hi va haver una tasca SEO en l’elecció del domini, per tal d’arribar al màxim nombre de possibles clients.

Aquí podeu visitar mamparasenmallorca.com

Client

Imprima Retolació

sector

Retolació i impressió de gran format

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat