fbpx

Farola Solar Led presenta la seva nova marca

Farola Solar Led vol introduir un producte d'il·luminació exterior professional i domèstic amb molta qualitat i més enllà de les prestacions qua acostumam a veure en el sector. La primera fase del projecte va consistir en desenvolupar una marca que representés la potència d'aquest producte.

Farola Solar Led és un projecte que hem iniciat des de zero. De moment vos presentam la identitat corporativa que hem dissenyat, la web està en procés, però aviat tendreu notícies perquè ja som a la fase final del desenvolupament, ja està acabada i la podeu visitar aquí.

Farola Solar Led ven i distribueix faroles led per exteriors, tant de qualitat domèstica com industrial. Són productes d’una gran qualitat i prestacions i la nostra feina ha estat crear una marca que representi tot això. Hem optat per fer un joc de tipografies amb el nom i acompanyarlo d’un gràfic que representa la claretat.

El més destacat és l’ús del color. Com que aquesta marca està destinada principalment a l’ús dins la web, hem pogut optar per jugar amb el contrast entre grisos i un verd clar molt brillant, gairebé fluorescent, que ens aporta el toc innovador i cridarà molt l’atenció.

També hem fet un petit exercici de branding i mini manual d’identitat corporativa, definint les tipografies associades a la marca, els colors principals i complementaris, i una idea d’aplicació sobre un fons fosc i un fons clar.

Que us sembla? Us agrada tant com a nosaltres?

Necessites una nova marca? En parlam? Pots consultar la nostra secció de disseny gràfic per saber com és el nostre procés creatiu.

Client

Farola Solar Led

sector

Instal·lacions enllumenat

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat