fbpx

Boc Balear, nou projecte web

El Boc balear és el mascle de la cabra salvatge mallorquina. Es tracta d’una espècie invasora de la qual s'ha de controlar la població. Per això, el Consell de Mallorca ha creat un certificat de Vedat de caça del Boc Balear, com una eina de control de població i també com a fórmula per treure rendiment a les finques de muntanya.

El nostre client és la finca de Els Rafals de Mancor de la Vall, una finca amb explotació agrícola de la Serra de Tramuntana que ara disposa del vedat de caça del Boc Balear certificat pel Consell de Mallorca. Ens ha encarregat l’elaboració d’una web informativa per a presentar aquest nou servei que ofereixen a la seva finca: jornades de caça del Boc Balear.

La web ha estat inspirada en tot moment per la part rural i muntanyosa de la finca, i sobretot pels colors del pelatge dels animals. També la selecció de tipografies ha anat enfocada a destacar el caràcter rural i amable de la marca.

El projecte ha estat desenvolupat en format one page, perquè està enfocat a que els usuaris rebin una informació concisa i directa, i a continuació emplenin el formulari per sol·licitar informació addicional o reservar la seva jornada de caça.

Esperam que vos agradi, la podeu visitar aquí.

Client

Es Rafals de Mancor de la Vall

sector

Agricultura, caça, ramaderia

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat