fbpx

Rewind 2021!

Ens acomiadam d’aquest 2021 etiquetant-lo d’adaptatiu i de transició. Així i tot, ha estat un any en el qual tots junts (guardant distàncies i amb mascareta ;) ) hem crescut i après amb la il·lusió i la familiaritat que ens caracteritza.

Tot aquest creixement no hauria estat possible sense els nostres clients, els quals ens han recomanat a amics i coneguts per a dur el seu negoci al següent nivell. L’adaptació al medi digital no és fàcil, i per aquesta raó des de Miríada et mostrem una proximitat i tracte únic des del moment en què entres per la porta.

Al costat dels nous clients, hem assolit nous reptes, com maquetar i desenvolupar cursos en línia, pàgines de reserves, e-commerce locals, marques des de zero…. Vos deixam el portfoli per a què podeu pegar una ullada a tot el nostre recorregut:

Portfoli de projectes

Una altra novetat d’aquest any és que hem afegit formacions digitals als nostres serveis, tant individuals com en grups personalitzats, adaptades a tota classe de necessitats i nivells. Vos deixam l’enllaç per a més informació:

Formació digital a Mallorca

A més d’un creixement en la nostra oferta de serveis, hem tingut increment de personal. Tant a l’oficina, amb la incorporació a l’equip de na Letícia, com de la família que formam, amb el naixement de na Natàlia, la filla de la nostra companya Alícia.

Per finalitzar, hem de destacar la part més important: la del dia a dia, on les relacions personals, tot i les restriccions, són claus per a tots els assoliments que hem esmentat anteriorment. I és que tot i que no hem estat afortunats amb la loteria, som afortunats amb altres aspectes:

Des de Miríada estam carregant 2022 amb més il·lusió que mai. Vos esperam a tots i totes!

Salut i feliç any nou!🥂

Comparteix aquest article

projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat