fbpx

Web i App Teatre Lloseta

Hem desenvolupat una app i una web per el Teatre de Lloseta. La part principal del contingut és dinàmica perquè incorpora una agenda d’activitats i les notícies relacionades. En aquest facilitar la feina al gestor de continguts amb una eina senzilla d’emprar era la principal prioritat.

L’Ajuntament de Lloseta volia crear uns espais de difusió per les activitats que es realitzen al Teatre Lloseta, per aquest motiu va trobar adient desenvolupar una web i una aplicació móbil.

La part més complexa tècnicament era la de integrar i connectar el contingut dinàmic, entre la web i la app. I també mantenir un aspecte visual concordant, utilitzant els mateixos elements gràfics, tipografies, colors i proporcions.

Web i app Teatre Lloseta
Web i app Teatre Lloseta

El nucli de l’app i de la web és l’agenda, on es poden veure tots els esdeveniments i espectacles que és duran a terme en aquest espai. Després hi ha un apartat de notícies on es poden comunicar canvis en horaris, o qualsevol novetat del teatre.

Esperem que disfruteu de la varietat d’esdeveniments, espectacles i activitats de gran qualitat que ofereixen al Teatre Lloseta.

Client

Teatre de Lloseta

sector

Espectacles i events culturals

Comparteix aquest projecte

altres projectes que te poden interessar...

Al dia del KIT DIGITAL

Apunta't a la nostra llista de correu, no perdis l'oportunitat