Feim apps

Tal com l'has imaginada.

Desenvolupament d'apps a mida a Mallorca.

Tens una idea per a una aplicació de mòbil? Nosaltres t’ajudarem a definir-la i concretar-la. I ens ocuparem del desenvolupament de l’app fins a fer-la realitat.

Feim apps per Android i iOs

Apps per Android i iOs

Dissenyam apps preparades per a les principals plataformes mòbils. També ens encarregam del seu manteniment i de les actualitzacions necessàries perquè l'app estigui sempre a punt.

Desenvolupam Apps amb les funcionalitats que necessites

Funcionalitats

Estam preparats per incorporar tot el que faci falta per millorar l'experiència d'usuari: geolocalització, notificacions push, registre d'usuaris, contingut dinàmic, etc.

Feim Webs i Apps Multiidioma

Multiidioma

Les nostres apps estan preparades per integrar tants idiomes com es necessitin.

Apps preparades per complir la normativa RGPD

RGPD

És fonamental complir tots els requisits del Reglament General de Protecció de Dades. Incloem les funcionalitats necessàries en tots els nostres projectes.

Desenvolupament d'apps a mida a Mallorca

COM TREBALLAM

Quin temps dedicam a cada fase del projecte

1 %
Disseny UI/UX
1 %
desenvolupament
1 %
Posada a punt

disseny UI/UX

Una vegada tenim clares les funcionalitats i com ha d'ésser l'app que vol el client, estructuram els continguts i dissenyam un mapa de fluxos, per definir com es mourà l'usuari a través de l'app. També definim l'aspecte visual a partir de la imatge corporativa aportada pel client o la cream expressament per al projecte.

Desenvolupament

A aquesta fase començam a construir tota l'estructura de l'app. Ajustam estils amb codi css, implementam i configuram les diferents funcionalitats que ha d'incorporar i ens reunim amb el client per obtenir el seu feedback.

Dissenyam la funcionalitat IU/UX per Apps a Mallorca

Posada a punt

Una vegada tenim l'app en versió beta, configuram les eines de seguretat, realitzam backups, revisam errades de programació, comprovam el funcionament i la visualització de l'app en multidispositiu, etc. Feim tot el possible perquè quan es publiqui a les stores sigui 100% operativa.

Manteniment

Quan l'app ja està publicada a les tendes d’Android i d’iOS, la nostra feina continua. S'han d'aplicar actualitzacions de seguretat, s'han de fer backups periòdics, comprovacions vàries i renovacions de certificats i llicències. Tota aquesta feina està inclosa dins el nostre servei de manteniment. Igualment, oferim assessorament tècnic i formació en dubtes puntuals en àrees autogestionables.

Desenvolupam i programam apps a mida a Mallorca
ilustracionsMiriadaRecurso 3
El nostre portfoli de feines va creixent... Aquí et presentam una petita mostra.

Altres serveis que pots necessitar

Gestió i creació de continguts

Disseny i desenvolupament de Webs

Disseny gràfic i branding