Web Fita a Fita

Fita a Fita és un projecte de Joan Carles Palos, un reconegut divulgador i excursionista. El seu objectiu és promoure i organitzar excursions, passejades i itineraris culturals per a famílies i col·lectius diversos. Coincideix que el denominador comú és la divulgació de la nostra cultura i de la nostra història associada al territori.

El projecte ha consistit en redissenyar la web, per tal de fer-la més senzilla i pràctica per a l’usuari. Tot això, s’han mantingut les funcionalitats de les quals ja disposava: l’agenda i el blog.

També hem treballat en la reestructuració de serveis enfocant el projecte cap a una cartera de serveis més simplificada. Amb aquest objectiu, una de les feines importants del projecte ha estat reorganitzar les categories.

Quant a disseny, hem intentat aconseguir un aspecte net, clar i amb una bona jerarquització dels titulars i les imatges. A més, hem afegit alguns detalls de textures de pinzellades que aporten un cert dinamisme i enllacen amb l’estil de la marca Fita a Fita.

Si teniu ganes de descobrir Mallorca amb uns altres ulls, consultau les activitats que organitza en Joan Carles Palos a Fita a Fita.

També podem redissenyar la teva web.

En parlam?

Comparteix aquest projecte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

altres projectes que te poden interessar...